Sala de premsa

Avui a l’entrevista

Penso que les persones que treballem amb gent gran hem de tenir molta empatia i capacitat de cooperació, ja que independentment de l'àrea, tots volem aconseguir el mateix objectiu, que és el benestar físic, emocional i social del resident.

Continue
Visita Pastoral Andorra la Vella (10).- Residència Clara Rabassa

Acompanyat per l’Arxiprest de les Valls i membre del Patronat de la Fundació´ “Clara Rabassa” per a persones grans, Mn. Ramon Sàrries, l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons.

Continue
Avui a l’entrevista

On i quan vau néixer?Vaig néixer a Andorra, el 18 de febrer de 1935. Què és per vostè la família?Per mi ho és tot la família. Soc pare, avi i

Continue
La cuina de la Residència Clara Rabassa, sempre com a casa

L’Albert Gasull és un de tants professionals que es dediquen en cos i ànima a la Residència Clara Rabassa, que, des de fa més de 30 anys, ha acollit i vetllat pels padrins i padrines del nostre país. Com a cap de cuina, l’Albert és l’encarregat d’elaborar menús deliciosos i nutritius per a cobrir les necessitats de tots els usuaris d’aquest centre sociosanitari del Principat.

Continue
Avui a l’entrevista

Quant temps fa que treballes a Clara Rabassa?Treballo a Clara Rabassa fa gairebé 4 anys. Per què vas escollir treballar amb la gent gran?Quan vaig començar estava buscant una feina

Continue