Una residència per la gent gran com cap altra

La Residència Clara Rabassa és l’obra social de la Fundació Privada Clara Rabassa. Va ésser instituïda en disposició testamentària per la Sra. Clara Rabassa. Ella volgué que tots els seus béns familiars es destinessin a bastir una residència per a persones grans. Per a dur a terme tal objectiu, disposà la constitució de la fundació que porta el seu nom: Fundació Privada Clara Rabassa.

La Fundació Privada Clara Rabassa és governada per un Patronat, format per quatre persones: El Sr. Bisbe o el representant que ell designi, el rector de la parròquia d’Andorra la Vella i dues persones membres de dues famílies vinculades a la testadora.

La finalitat de la Fundació Privada Clara Rabassa és administrar els béns que deixà la testadora i complir la seva voluntat respecte al funcionament de la Residència.

La Residència, per la seva part, amb una capacitat per a 60 persones, inicià la seva activitat el dia 15 de desembre de l’any 1992. Des d’aleshores, ha acollit àvies i avis del nostre Principat, amb la finalitat d’atendre la seva ancianitat i vetllar pel seu desenvolupament harmònic tant físic com intel·lectual i espiritual

ACOMPANYAMENT INDIVIDUALITZAT

L’objectiu de garantir un suport social i una atenció adreçada a afavorir les relacions entre: família i residents, família i residència i residencia i residents. Tot això, vetllant pels drets i deures de les persones ateses.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Una atenció centrada en la gent gran, potenciant les capacitats i l’autonomia.
Disposem d’atenció mèdica, d’infermeria i de professionals auxiliars les 24 hores del dia.
Som un equip compromès i dedicat al tracte amb padrins amb patologia crònica.
Som persones properes que volem ajudar amb els processos de vida de la persona gran.

COMUNICACIÓ INTERGENERACIONAL

“La vellesa amb cor i raó”

Partint de la idea que la comunicació és un intercanvi entre persones, podem dir que aquí ens trobem en un escenari ple diàleg. Aquest diàleg conscient és necessari per poder establir vincles propers i de confiança. Un vincle on la comunicació és l’eix que ens possibilita compartir vivències, estones, espais,… i que ens fa participar de la vida; d’aquesta etapa on la vellesa es converteix en una mirada d’abans i d’ara.

 • Què som?
  Descobreix la història de la residència clara rabassa

  La Residència Clara Rabassa és l’obra social de la Fundació Privada Clara Rabassa. Va ésser instituïda l’any 1992, en disposició testamentària per la Sra. Clara Rabassa.

 • Qui som?
  Descobreix el nostre equip de professionals

  L’equip de professionals i residents de Clara Rabassa ens hem convertit en una família que cada dia creix per fer de la residència, un lloc especial.

 • Què fem?
  Descobreix els serveis que oferim.

  La residencia Clara Rabassa, ofereix tots els serveis relacionats amb el benestar de la gent gran, tant amb estades diürnes com permanents.

 • On som?
  Vine a descobrir-nos

  Av. Príncep Benlloch, 26-30 AD500 (ANDORRA LA VELLA)