Missió

La Residència Clara Rabassa neix gràcies al llegat de la Sra. Clara Rabassa, gestionat per la seva pròpia Fundació.

Som una Residència sense ànim de lucre on acollim gent gran en règim d’estada permanent, temporal, centre de dia i pisos amb assistència; amb un equip compromès i amb vocació,  que ofereix una atenció personalitzada amb l’objectiu de continuar amb el seu projecte de vida, facilitant la seva autonomia, millorant la seva qualitat de vida i ajudant el seu desenvolupament integral, tan físic com mental, social i espiritual.

Visió

Ser un referent al país en l’Atenció Centrada en la persona, sent aquesta la protagonista del seu projecte de vida, respectant les seves decisions, promocionant un envelliment actiu i acompanyant a la fi de vida en un entorn amigable i familiar.

Valors

 • Atenció centrada en la persona.
 • Tracte respectuós i acollidor.
 • Compromís i vocació.
 • Eficiència i Flexibilitat.
 • Treball en equip interdisciplinar.
 • Entusiasme.
ACOMPANYAMENT INDIVIDUALITZAT

L’objectiu de garantir un suport social i una atenció adreçada a afavorir les relacions entre: família i residents, família i residència i residencia i residents. Tot això, vetllant pels drets i deures de les persones ateses.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Una atenció centrada en la gent gran, potenciant les capacitats i l’autonomia.
Disposem d’atenció mèdica, d’infermeria i de professionals auxiliars les 24 hores del dia.
Som un equip compromès i dedicat al tracte amb padrins amb patologia crònica.
Som persones properes que volem ajudar amb els processos de vida de la persona gran.

COMUNICACIÓ INTERGENERACIONAL

Partint de la idea que la comunicació és un intercanvi entre persones, podem dir que aquí ens trobem en un escenari ple diàleg. Aquest diàleg conscient és necessari per poder establir vincles propers i de confiança. Un vincle on la comunicació és l’eix que ens possibilita compartir vivències, estones, espais,… i que ens fa participar de la vida; d’aquesta etapa on la vellesa es converteix en una mirada d’abans i d’ara.

 • Què som?
  Descobreix la història de la residència clara rabassa

  La Residència Clara Rabassa és l’obra social de la Fundació Privada Clara Rabassa. Va ésser instituïda l’any 1992, en disposició testamentària per la Sra. Clara Rabassa.

 • Qui som?
  Descobreix el nostre equip de professionals

  L’equip de professionals i residents de Clara Rabassa ens hem convertit en una família que cada dia creix per fer de la residència, un lloc especial.

 • Què fem?
  Descobreix els serveis que oferim.

  La residencia Clara Rabassa, ofereix tots els serveis relacionats amb el benestar de la gent gran, tant amb estades diürnes com permanents.

 • On som?
  Vine a descobrir-nos

  Av. Príncep Benlloch, 26-30 AD500 (ANDORRA LA VELLA)