Àrea de infermeria

La infermeria és l’art de tenir cura.

Es vol donar una atenció individualitzada tenint en compte les seves necessitats bàsiques i proporcionar una atenció propera cap al resident i els seus familiars.

Apostem per la prevenció i promoció de la salut, fomentem l’autonomia, respectem els seus desitjos i acompanyem en els moments més difícils, mantenint la qualitat de vida i benestar personal.

Infermeria està disponible 24h per als nostres residents.
Estem al costat del resident i de la seva familia a l’hora de l’adaptació a la nostra llar, ens adaptem a les seves costums i desitjos intentant facilitar el mes possible l’incorporació.
Vetllem per la bona qualitat de vida i per la seva salut.
Fem controls de constants, pes, seguiment de la dieta, seguiment amb el seu metge de capçalera sobre el seu estat general de salut, administració i control de la medicació, recolzament emocional, retorn d’informació del resident amb les famílies proporcionant una relació empàtica i un contacte proper i directe amb els familiars.
Tenin una visió biopsicosocial i holistica del resident que ens ajuda a cuidar de totes les seves necessitats i mantenint l’autonomia.
Estem també presents en el procés final de la vida ajudant el resident a fer el seu camí i recolzant els familiars.
ACOMPANYAMENT INDIVIDUALITZAT

L’objectiu de garantir un suport social i una atenció adreçada a afavorir les relacions entre: família i residents, família i residència i residencia i residents. Tot això, vetllant pels drets i deures de les persones ateses.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Una atenció centrada en la gent gran, potenciant les capacitats i l’autonomia.
Disposem d’atenció mèdica, d’infermeria i de professionals auxiliars les 24 hores del dia.
Som un equip compromès i dedicat al tracte amb padrins amb patologia crònica.
Som persones properes que volem ajudar amb els processos de vida de la persona gran.

COMUNICACIÓ INTERGENERACIONAL

Partint de la idea que la comunicació és un intercanvi entre persones, podem dir que aquí ens trobem en un escenari ple diàleg. Aquest diàleg conscient és necessari per poder establir vincles propers i de confiança. Un vincle on la comunicació és l’eix que ens possibilita compartir vivències, estones, espais,… i que ens fa participar de la vida; d’aquesta etapa on la vellesa es converteix en una mirada d’abans i d’ara.

 • Què som?
  Descobreix la història de la residència clara rabassa

  La Residència Clara Rabassa és l’obra social de la Fundació Privada Clara Rabassa. Va ésser instituïda l’any 1992, en disposició testamentària per la Sra. Clara Rabassa.

 • Qui som?
  Descobreix el nostre equip de professionals

  L’equip de professionals i residents de Clara Rabassa ens hem convertit en una família que cada dia creix per fer de la residència, un lloc especial.

 • Què fem?
  Descobreix els serveis que oferim.

  La residencia Clara Rabassa, ofereix tots els serveis relacionats amb el benestar de la gent gran, tant amb estades diürnes com permanents.

 • On som?
  Vine a descobrir-nos

  Av. Príncep Benlloch, 26-30 AD500 (ANDORRA LA VELLA)