Àrea de Fisioteràpia

A la Residència Clara Rabassa creiem que la Fisioteràpia i la Rehabilitació són un pilar bàsic per la cura i estimulació del resident.

Tenim com a objectius mantenir i millorar l’autonomia, la prevenció de possibles patologies i garantir el benestar físic dels nostres residents.

Som especialistes en demències, patologies neurològiques i patologies típiques de l’envelliment (artrosi, lumbàlgies, osteoporosi, etc.). També som experts en dolor i/o fractures ocasionades per les caigudes.

Els fisioterapeutes realitzem la valoració, planificació i tractament individualitzat de cadascun dels nostres pacients, sempre buscant aconseguir la seva millor qualitat de vida, a més de l’assessorament i suport als familiars.

Disposem d’instal·lacions i materials adients i adaptats als residents: paral·leles, aparells d’electro-analgèsia, termoteràpia, electró-estimulació, gimnàstica passiva, bicicletes estàtiques… que completem amb tècniques de teràpia manual, drenatge limfàtic manual (mètode Vodder), crioteràpia, termoteràpia , cinesiteràpia per tal d’oferir un servei complet i satisfactori.

Així doncs, a la Residència Clara Rabassa volem que, la zona de fisioteràpia i gimnàs, esdevingui una activitat saludable i necessària en el dia a dia dels nostres residents; donant així una gran importància al fet de moure’s i mantenir-se actiu.

ACOMPANYAMENT INDIVIDUALITZAT

L’objectiu de garantir un suport social i una atenció adreçada a afavorir les relacions entre: família i residents, família i residència i residencia i residents. Tot això, vetllant pels drets i deures de les persones ateses.

Saber-ne més
ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Una atenció centrada en la gent gran, potenciant les capacitats i l’autonomia.
Disposem d’atenció mèdica, d’infermeria i de professionals auxiliars les 24 hores del dia.
Som un equip compromès i dedicat al tracte amb padrins amb patologia crònica.
Som persones properes que volem ajudar amb els processos de vida de la persona gran.

COMUNICACIÓ INTERGENERACIONAL

“La vellesa amb cor i raó”

Partint de la idea que la comunicació és un intercanvi entre persones, podem dir que aquí ens trobem en un escenari ple diàleg. Aquest diàleg conscient és necessari per poder establir vincles propers i de confiança. Un vincle on la comunicació és l’eix que ens possibilita compartir vivències, estones, espais,… i que ens fa participar de la vida; d’aquesta etapa on la vellesa es converteix en una mirada d’abans i d’ara.

 • Què som?
  Descobreix la història de la residència clara rabassa

  La Residència Clara Rabassa és l’obra social de la Fundació Privada Clara Rabassa. Va ésser instituïda l’any 1992, en disposició testamentària per la Sra. Clara Rabassa.

 • Qui som?
  Descobreix el nostre equip de professionals

  L’equip de professionals i residents de Clara Rabassa ens hem convertit en una família que cada dia creix per fer de la residència, un lloc especial.

 • Què fem?
  Descobreix els serveis que oferim.

  La residencia Clara Rabassa, ofereix tots els serveis relacionats amb el benestar de la gent gran, tant amb estades diürnes com permanents.

 • On som?
  Vine a descobrir-nos

  Av. Príncep Benlloch, 26-30 AD500 (ANDORRA LA VELLA)