Àrea d'educació social

Té el deure de garantir l’harmonia d’una convivència plena; on el i la resident puguin continuar decidint en el seu projecte de vida. Per tant, resulta imprescindible aprendre a viure i a conviure, en un espai de pau i de creixement. En aquest sentit, la comunicació és l’únic camí perquè pugui haver-hi una interacció positiva i intergeneracional.

Des d’aquesta àrea es treballa per donar vida a noves il·lusions; on els entorns socials i culturals més pròxims són l’escenari més adient per seguir despertant curiositats i interessos.

Tot sovint, no donem valor a les paraules senzilles que ens dedica la nostra gent gran; però hem de ser conscients que en elles trobarem el viu reflex de la profunditat i sensibilitat d’unes vides viscudes.

“Senzillament, la vida no pot esdevenir nostàlgia, sinó coratge i lluita.”

ACOMPANYAMENT INDIVIDUALITZAT

L’objectiu de garantir un suport social i una atenció adreçada a afavorir les relacions entre: família i residents, família i residència i residencia i residents. Tot això, vetllant pels drets i deures de les persones ateses.

Saber-ne més
ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Una atenció centrada en la gent gran, potenciant les capacitats i l’autonomia.
Disposem d’atenció mèdica, d’infermeria i de professionals auxiliars les 24 hores del dia.
Som un equip compromès i dedicat al tracte amb padrins amb patologia crònica.
Som persones properes que volem ajudar amb els processos de vida de la persona gran.

COMUNICACIÓ INTERGENERACIONAL

“La vellesa amb cor i raó”

Partint de la idea que la comunicació és un intercanvi entre persones, podem dir que aquí ens trobem en un escenari ple diàleg. Aquest diàleg conscient és necessari per poder establir vincles propers i de confiança. Un vincle on la comunicació és l’eix que ens possibilita compartir vivències, estones, espais,… i que ens fa participar de la vida; d’aquesta etapa on la vellesa es converteix en una mirada d’abans i d’ara.

 • Què som?
  Descobreix la història de la residència clara rabassa

  La Residència Clara Rabassa és l’obra social de la Fundació Privada Clara Rabassa. Va ésser instituïda l’any 1992, en disposició testamentària per la Sra. Clara Rabassa.

 • Qui som?
  Descobreix el nostre equip de professionals

  L’equip de professionals i residents de Clara Rabassa ens hem convertit en una família que cada dia creix per fer de la residència, un lloc especial.

 • Què fem?
  Descobreix els serveis que oferim.

  La residencia Clara Rabassa, ofereix tots els serveis relacionats amb el benestar de la gent gran, tant amb estades diürnes com permanents.

 • On som?
  Vine a descobrir-nos

  Av. Príncep Benlloch, 26-30 AD500 (ANDORRA LA VELLA)