Inauguració del nou ‘hall’ de Clara Rabassa i 30è aniversari

El passat 14 de desembre es va celebrar el 30è aniversari de la residència Clara Rabassa en el qual el cap de Govern, Xavier Espot, i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, van ser els encarregats de tallar la cinta durant la inauguració del nou hall de l’edifici.

L’acte va comptar amb la presència del Copríncep episcopal i el bisbe d’Urgell Joan-Enric Vives, qui va beneir el nou espai amb una missa per als usuaris i les autoritats presents. «Aquest nou hall forma part de les millores que es realitzen periòdicament a la fundació», va aclarir la delegada i representant de la Fundació Clara Rabassa, Eloisa Ortega.

En definitiva, volem oferir un hall ampli i còmode per als familiars que venen a visitar a la gent gran. Actualment, hi ha una seixantena de persones ingressades i més de vint persones són ateses durant el dia. D’aquesta manera, som un centre sociosanitari amb l’objectiu de complir tots els requisits per oferir als nostres residents les millors comoditats i serveis. «El seu benestar és el nostre propòsit», va assenyalar Ortega.

Cap al final de l’acte, les autoritats es van desplaçar a la sala principal on la Presidenta-Delegada va adreçar unes paraules destacant els pilars de la residència: els residents i el seu benestar juntament amb l’equip de professionals.

Un concert del trio Pianista Jordi Barceló i un aperitiu va concloure la festa de celebració.

Acaba de llegir la noticia del Diari d’Andorra en el següent enllaç.

 

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply