Avui a l’entrevista

On i quan vau néixer?
Vaig néixer a Espolla, província de Girona, el dia 30 d’octubre de 1936.

De què treballàveu i què era el que més li agradava fer?
Era modista i vaig treballar molts anys a Santa Eulàlia, Barcelona. Vaig començar amb 14 anys i als 27 anys quan em vaig casar, ho vaig deixar per venir a viure a Andorra. M’agradava molt cosir i quan sortia de la feina anava a ballar, passejar amb les amigues i feia excursions amb el meu germà. Quan ja vivia a Andorra i les meves filles van ser grans, vaig començar a treballar a PIMS (casa de roba d’home) durant 19 anys.

Quin és el millor record de quan éreu jove?
Tinc diferents records que m’agraden molt. Les festes de Nadal amb els meus pares m’agradaven molt i també els estius, quan marxava a les festes majors de Figueres. M’ho passava molt bé!

Quin és el viatge que heu fet que més bons records us porta?
Vaig anar a Grècia amb la meva filla Laura, i em va agradar molt! Pot ser perquè era el primer viatge que feia.

Què és el que més us agrada de la vida moderna/actual? I el que menys?
El que més m’agrada és la llibertat que tenen els joves d’independitzar-se més aviat, que abans no podíem fer-ho. En canvi, el que menys m’agrada és que les famílies antigament fèiem més vida familiar i actualment, els pares es queden sols abans i ningú pot estar amb ells, perquè els fills han marxat.

Què és el que més trobeu a faltar de quan éreu jove?
No trobo a faltar res, estic bé, però amb les malalties que tinc, no puc anar on vull caminant.

Què és el que més us agrada de (viure) a la Residència Clara Rabassa?
Estic contenta d’estar a la residència. Crec que és una gran família amb la qual estic tot el dia acompanyada i atesa.

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply